“Glitter en Glamour”

glamorous hotels 08

Glamourous House 01

Als je een uitzicht hebt zoals op de foto’s hierboven, ben je dan onder de indruk?

Echt waar?? 😉

De enige reden dat je onder de indruk bent van deze aardse schittering, is omdat er niets is waarmee je het kunt vergelijken, toch?

Echter, als het je gegeven is om het correct ingedeelde Woord van God te geloven, zal het je gegeven zijn om na te denken over het feit dat de heerlijkheid die op ons wacht op geen enkele manier vergeleken kan worden met de bleke “heerlijkheden” van deze aarde…

Pleiades Star cluster

Denk alvast aan de zon, de sterren…

Zie in gedachten het eindeloze spectrum van kleuren die we op aarde niet eens kennen.

Zie in gedachten het feit dat het nieuwe Jeruzalem (met al haar glitter en glamour) in de Hemel is, wachtende op haar tijd om neer te dalen op de nieuwe Aarde. – Openbaring 21:10 – 22:6

Dus… als zo’n schitterende stad bestemd is voor de nieuwe Aarde, bedenk dan wat voor een onovertroffen, ongeëvenaarde heerlijkheid ons staat te wachten in de Hemel, waar de echte Heerser van het Universum al is… wachtende op de juiste tijd om onthuld te worden! 😀

Glory 01

En dan heb ik het nog niet eens gehad over ons nieuwe lichaam… het lichaam dat de dood achter zich heeft gelaten, dat niet meer beperkt is door tijd en/of ruimte, waar geest doorheen stroomt in onbeperkte mate en volheid…wowww, wat een verwachting!!! 😀